Squarra & Partners Ügyvédi Iroda
       
 

Az Ügyvédi Iroda

A Squarra & Partners Ügyvédi Iroda elődjeként működő ügyvédi iroda ("Iroda") 1997-ben alakult és a kezdetektől szoros szakmai és stratégiai kapcsolatot tartott fenn a német Boesebeck Droste Ügyvédi Irodával. 2000. január 1-től 2006. október 31-ig a Lovells nemzetközi ügyvédi irodahálózat kooperációs irodája volt. A Squarra & Partners Ügyvédi Iroda jelenleg tagja a Warwick Legal International Network-nek, mely független ügyvédi irodák nemzetközi egyesülése. Ezáltal az Iroda határokon átnyúló szolgáltatásokat tud biztosítani ügyfeleinek külföldön, idegen jogrendben is.

A Squarra & Partners Ügyvédi Iroda a nemzeti és nemzetközi jogi tanácsadás és képviselet terén megfelel a nemzetközi irodáktól elvárt legmagasabb szakmai követelményeknek.

A Squarra & Partners Ügyvédi Iroda három partnere nemzetközi ügyvédi irodáknál szerzett, sokrétű, több évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Tevékenységüket egy ügyvédekből (Associates) és ügyvédjelöltekből álló jogász csoport segíti, szakjogász kollégák közreműködésével. Az Ügyvédi Irodában a szerződések előkészítése, illetve a tárgyalások - ügyfeleink kívánságának megfelelően - a magyar nyelv mellett angol és német nyelven folynak.

Squarra & Partners Law Office


Warwick Legal - International Network ASEAN Legal Alliance

e-mail: info@squarra.hu

Cím: 1016 Budapest, Avar utca 8.    Telefon: +36 (06) 1 474 2080    Fax:+36 (06) 1 474 2081

Az Ügyvédi Iroda Szolgáltatásaink Partnereink önéletrajzai Elérhetőségünk